Go to content
or

Majoitus 10 hengelle (lisäpaikkoja +15). Lisäpaikat järjestettävissä ympäri vuoden.

Tämän lisäksi kesäaikaan varattavissa kaksi 2 hengen pihamökkiä ulko puucee+juomavesi+uintimahdollisuus). 

Luontoelämys -ohjelmapalveluja tarjotaan 2 - 24 hengelle soveltaen tarpeen ja tilanteen mukaan. Ohjelmassa mm. patikointia, melontaa, rantasauna- ja ponttoonisaunaelämystä.

Maaseutupalveluja tarjotaan sekä käytännön neuvonnan että asiahallinnan osalta. Osaajilla pitkä käytännön kokemus.


Customer profile

Majoitus- & Maaseutupalvelut Käenkoski tarjoaa valmiiksi koottuja ja muokattavia luontoelämys -paketteja.


Terms

Näillä ehdoilla sovitaan Majoitus & Maaseutupavelut Käenkoski ja sen yhteistyökumppanina toimivan toisen Johku -kauppiaan palvelun (matkailuaktiviteettien, majoituksen, ateriapalveluiden ja/tai muiden matkailupalveluiden tuottaja tai myyjä) yhteismarkkinoinnista sekä siinä sovittavista oikeuksista ja velvollisuuksista majoitus-, oheistuote- ja aktiviteettihakupalveluissa.

Kutsumalla "kaenkoski" Johku -kauppias omaan myyntikanavaasi (myöh. kauppapaikkaan) sekä nämä ehdot hyväksymällä syntyy tässä tarkoitettu yhteismarkkinointisopimus. Molempien kauppiaiden kauppapaikalla olevat tuotteet ja palvelut ovat ostettavissa myös toisen kauppiaan kauppapaikalla joko kaikilta osin tai rajattuna. 

Molemmilla yhteismarkkinoinnin osapuolilla (myöh. kauppiailla) on oikeus käyttää kaikkea toisen kauppapaikassa olevaa sisältöä omaan kauppapaikkaan liittyvissä markkinointi- ja viestintätarkoituksissa.

Molemmat kauppiaat vastaavat siitä, että he tuottavat loppuasiakkaalle riittävää kattavaa informaatiota niin, että tämän tiedon varassa loppuasiakkaan tulee pystyä tekemään varaus- tai ostopäätös.

Sovimme, että kauppapaikoissamme olevat teksti-, kuva- ja videomateriaali vastaavat todellisuutta. Sovimme myös, että kaikki kauppapaikoissamme esitetyt hinnat ovat kokonaishintoja, jotka sisältävät kaikki maksut, verot ja muut kulut. 

Molemmat kauppiaat vastaavat itse siitä, että sen tarjoamiin matkailupalveluihin yms. sovellettavat sopimusehdot ovat asiakkaiden saatavissa. Yhteismarkkinoinnin kautta tehty kysely ja/tai tehty varaus synnyttää oikeussuhteen suoraan tuotetta / palvelua tarjoavan kauppiaan ja asiakkaan välille.

Molemmat kauppiaat ovat itsenäisesti vastuussa siitä, että heidän tuottamansa, myymänsä tai välittämänsä palvelu vastaa Suomessa noudatettavia lakeja ja asetuksia. 

Molemmat kauppiaat vastaavat tietoturvasta syöttämänsä aineiston osalta ja tarkastavat sen ennen kauppapaikkaansa tallentamista ajantasaisella virustorjuntaohjelmalla.

Kumpikaan kauppias ei ole tämän yhteismarkkinointisopimuksen perusteella missään tilanteessa vastuullinen matkanjärjestäjä.  Myös varauksen jälkeen tuotteeseen mahdollisesti tehtävät muutokset sovitaan suoraan asiakkaan ja ko. kauppiaan välillä.

Kummallakin kauppiaalla on oikeus milloin tahansa keskeyttää tai lopettaa koko yhteismarkkinointisopimus, sen sisällön tai minkä tahansa osion tarjoaminen taikka rajoittaa kauppapaikkansa tai sen osioiden käyttämistä.

Kumpikaan osapuoli ei vastaa yhteismarkkinoinnissa käytettävän palvelun mahdollisista toimintakatkoksista tai mistään vahingosta, joka voi johtua toisen kauppapaikan toiminnasta tai toimimattomuudesta. 

Sopimus astuu voimaan, kun kumpikin yhteismarkkinoinnin osapuoli on hyväksytty toisen osapuolen kauppapaikkaan, Sopimus on voimassa toistaiseksi.

 


Commission: 0%